Pečeňové knedličky v jarnej polievke sú vynikajúcou záležitosťou. Ich príprava môže byť zdĺhavá a pre gazdinky, ktoré nemajú kuchárske umenie úplne nenáročná.

Vyskúšajte si preto s nami spôsob varenia knedlíkov, ktorý je trochu iný, než poznáte. Príprava je veľmi jednoduchá, pretože sa knedle varia vcelku v potravinárskej fólii. Ich chuť je vynikajúca a. Navyše náplne môžete vždy meniť podľa svojej chute.

Ingrediencie

– 6 žemlí namočených vo vode
– 2 jemne nasekané cibule
– Sadlo
– Nasekanú petržlenovú vňať
– 6 vajec
– Soľ, korenie, korenie podľa chuti

Postup

1)

Všetko zmiešajte v mise. Naplňte zmesou potravinársku fóliu do tvaru valca a konce zafixujte.

2)

Varte ich rovno v polievke, kým nie sú hotové.

3)

Máme hotovo! Dobrú chuť! Na týchto knedlíčkoch si proste musí pochutnať každý!

Zdieľajte tento jednoduchý recept na domáce knedličky aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK
Diskusia. Čo si o tom myslíte?
Čítať viac:  Tekvicový med: skutočné požehnanie pre vašu pečeň (RECEPT)